ဟုိတေန႔က အိမ္မွာတေယာက္ထဲ ေရွာက္သီးသုပ္စားတယ္။ သယ္ရင္းေတြက imm သြားၿပီး အျပင္မွာစားၾကတယ္။ ဒါနဲ့က်ေတာ္လည္း တစ္ေယာက္ထဲ ေရွာက္သီးသုုပ္စားတယ္။ ရခုိင္ေရွာက္သီးသုပ္က ဗမာေရွာက္သီးသုပ္နဲ႔ သိပ္မတူဘူး။ နည္းနညး္ကြာတယ္။ ဒီမွာက ေရွာက္သီး မရွိေတာ့ က်ေတာ္ သံပုယိုသီးနဲ႔သုပ္စားတယ္။ ရခုိင္ေရွာက္သီးသုပ္ ဖို႔ဘာေတြလိုလဲဆိုေတာ့ ေရွာက္သီး(သံပုယိုသီး)၊ ၾကက္သြန္၊ ပုဇြန္ေျခာက္၊ ငရုတ္ေကာင္း(သူကထဲ့လဲ၇တယ္. မထဲ့လဲရတယ္) ၊ ပုဇြန္ငပိတို႔ပဲဗ်။
ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔တို႔ကို ထည္႔ပါ။ ခြာထားတဲ႔ ေရွာက္သီးနဲ႔ ေရာနယ္လိုက္တဲ႔အခါ ရခိုင္ေရွာက္သီးသုပ္ စားလို႔ရပါၿပီ။။
စားသြားပါအုံးဗ်.ရွဴး ရွဴး…(နည္းနည္း စပ္သြားလို႔ဗ်)
8 comments:
အမေလး..သားေရေတြက်လာတယ္ဟ။ ဒီလူေတာ္ေတာ္ေနာက္တယ္..ဟြန္႔။
သြားရည္ေတြ က်လာတယ္ေနာ့္ အစ္ကုိ စားခ်င္လာျပီးေနာ့္
ဟုတ္တယ္ေနာ္
ငရုတ္သီးစပ္သြားတယ္
အားးးးးး
နဲနဲပဲပါ
ေရတစ္ခြက္ေလာက္
သြားရည္က်ျပီး အရမ္းစား ခ်င္တာတဲ့ ငတ္လိုက္တာ ေတာ္ေတာ္ ေလးစပ္သြားတယ္.. ေနာက္ဆို ေရခဲေရ ေလးပါ ထည့္ထားေပးပါဗ်ာ....
အႀကိဳက္ပဲဗ်ို႕။ စပ္မွ ႀကိဳက္တာ.. ႐ွဴး႐ွဴး ႐ွဲ႐ွဲေလးနဲ႕ :)
ႏွိပ္စက္တယ္ေပါ့ေလ။ ဖတ္ေနရင္းနဲ ့ သားေရယို လာလို ့။ စာတင္မက ပံုေလးပါတြဲတင္ထားေတာ့ ဟီးဟီး ၾကည့္ေနရင္း ငရုတ္သီးပါ စပ္သြားသလိုပဲ။ ေနာက္တခါ သုပ္ရင္ လက္တို ့လိုက္ပါလား။ ငတ္ၾကီးက်မလို ့ ေဟေဟ့။
ကိုပုလုေကြးေရ… လာလည္တာ ရခုိင္ေရွာက္သီးသုတ္နဲ ့ေတြ ့သြားတယ္… ဟုတ္တယ္… နဲနဲစပ္တယ္…
ရွဴးရွဲေလး ေနာက္တစ္ပြဲေလာက္ဗ်ာ။ ဒီတခါ gathering လုပ္ၾကရင္ ခင္ဗ်ား ရခိုင္ေရွာက္သီးသုပ္နဲ႔ ဧည့္ခံဖို႔ အၾကံျပဳမယ္ေနာ္။ း)
Post a Comment